16 Şubat 2024 Cuma günü sabahın saatlerinde başlayan tatlı telaşe sonrası okul öğrenci ve öğretmenlerine ikram edilen arabaşı içenlerden tam not alırken arabaşı sonrası okul idaresi tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

Program hakkında bilgiler veren Hoca Ahmet Yesevi İlkokul ve Ortaokul Müdürü Feyzan Koçak “Müdür olarak ilk görev yerim olan okulumuzda bu yıl sekizinci senemi geride bırakıyorum. Bu süreçte velilerimiz, öğrenci ve öğretmenlerimizle okulumuzu daha güzel hale getirmek için çok emek verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Her eğitim-öğretim döneminde o yıla özel sosyo-kültürel etkinliklerle seneyi dolu dolu geçiriyoruz. 250 öğrencinin eğitim gördüğü okulumuzda geleneksel hale getirdiğimiz arabaşı programımızı bu yıl yine dolu dolu geçiriyoruz. Sabahın erken saatlerinde kurulan kazanlarda usulüne uygun bir şekilde pişen arabaşılarımızı ilk olarak öğrencilerimize ikram ettik. Kış aylarında soframızın vazgeçilmez lezzeti arabaşı programının tertip edilmesi maddi manevi katkıları olan okul aile birliği üyelerimiz ve velilerimizin yanı sıra programda bizi yalnız bırakmayan yöneticilerimize okulumuz adına teşekkür ederim.” dedi.

Okul aile birliği üyeleri, okul idareci ve öğretmenleri tarafından tertip edilen “Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu Geleneksel Arabaşı” programına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Şube Müdürü Haşim Tunca, Şube Müdürü Aziz Demir, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Recep Kaya,  İlyas Küçüker İlkokulu Müdürü Tugay Koçak katılım gösterdi.

Karaman’da Öğretmen Akkol, 4 Yıldır Çocuklara Masal Anlatıyor Karaman’da Öğretmen Akkol, 4 Yıldır Çocuklara Masal Anlatıyor

Muhabir: R. Rüzgar Yel