27 Ağustos 2023 Pazar günü Karaman Şehir Stadyumunda oynanan maçın maliyetinin kulübe maliyetinin 250 bin lirayı bulduğunu belirten Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han destek verilmediği takdirde maçların eski Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanabileceğini açıkladı.  

Maç sonrası kendisinden ilk karşılaşmayı değerlendirmesini istediğimiz Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han “. Taraftarlarda hem 2. Lig heyecanı hem maçın Karaman Şehir Stadyumunda oynanmasının verdiği bir heyecanı vardı. Karaman Şehir Stadyumunda eksiklikler vardı ama ilk maç için güzel bir organizasyondan alnımızın akıyla çıktık. Maçın Karaman Şehir Stadyumunda oynanmasının kulübe maliyeti 250 bin TL oldu. Ayda iki maçı burada oynasak 500 bin TL gibi rakam kulübün cebinden çıkacak. Şehrin takımı şehrin stadyumunda çok yüksek bedeller ödeyerek oynuyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl yönetiminin katılımıyla yaptığımız toplantıda 2. Ligde forma reklamı ve sponsoru olmayan tek takım Karamanlının takımı Karaman Futbol Kulübü. Firmaların Karaman Futbol Kulübüne yapacakları yardımları firmalar gider olarak gösterebiliyor. İşletmelere böyle bir imkân sunulmuşken şehrin takımı yalnız bırakmak neden! Taşın altına elimizi hep birlikte koyarsak bu takım başarıya gider. Menemen Futbol Kulübü yöneticileri bir dolmuşta takıma destek olan iş adamlarıyla beraber Karaman’a geldiler. Bu gerçekten ortadaki sinerjinin göstergesi.”
 “Kombine ve loca satışları ile bu yükün altından kalkmak gerçekten çok zor. Şartlarda bir değişim olmadığı sürece maçların yeniden Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonuna müracaatta bulunmak zorunda kalacağız. Bununla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.”

Editör: Nejla KOÇ