Yozgat Valiliği himayesinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı koordinesinde Yozgat Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Ulusal Dağ Bisiklet Yarışları” sona erdi. 

Uluslararası Yozgat Bisiklet Günleri kapsamında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Ulusal Dağ Bisiklet Yarışlarında” bisiklet antrenörleri Hasan Duman ve Emre Öner eşliğinde Elit Erkek, Yıldızlar B Erkek-Kız ve U12 Erkekler kategorilerinde 11 sporcu ile mücadele eden Karaman bisiklet takımı 2 gün süren yarışlar sonunda madalya kürsüsündeki yerini almayı başardı.

Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nda düzenlenen yarışların ilk gününde Atak İzcilik Spor Kulübü sporcusu Fuat Görmen U12 erkekler kategorisinde altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu olurken Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Emine Zenginoğlu genç kızlarda bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. 
Yıldız B kızlarda mücadele eden Erva Zenginoğlu’nun Türkiye dördüncüsü olarak tamamladığı yarışmalar sonunda Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, ORAN Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Doğu Sezen kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

photo_2023-08-23_17-20-25

Editör: Nejla KOÇ