16 Şubat 1996 tarhinde Tokat’ta dünyaya gelen Gökhan Çıra, 2019 senesinde Selin Ciğerci ile nikah masasına oturmuştu. 2014-2015 sezonunda, Galatasaray formasıyla 23 lig maçına çıkan Gökhan Çıra kimdir, hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde...

Gokhan Cira Kimdir Selin Cigerciden Ayrilan Gokhan Cira Kimdir2

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya gözlerini açtı. Ailesi Ordu’da yaşayan Gökhan Çıra, aslen Tokatlı. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi ve Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edildi. Daha sonra da Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu.

Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da oynamaya başladı ve daha sonra ise Gökhan Çıra, 2 yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ve şarkıcı isim Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturdu.

Gokhan Cira Kimdir Selin Cigerciden Ayrilan Gokhan Cira Kimdir3

Selin Ciğerci bir röportajda Gökhan Çıra ile tanışma hikayesini şu ifadelerle dile getirmişti: “Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış.” Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, geçtiğimiz sene ilişkilerine son vermişti.

Kaynak: Haber Merkezi