Sosyal medya ve televizyon haberlerinde adından ve yaptığı olayla alakalı çok konuşulan bir çok arama motorunda Gizem Bağdaçiçek Olayı Nedir? Sorularını sizler için araştırdık.

Gizem Bagdacicek Olayi Nedir1 (1)
Gidem Bağdaçiçek Kim?
1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve ailesi Bulgaristan göçmeni olarak bilinen sosyal medya fenomeni olarak adlandırılan Gizem Bağdaçiçek eğitim ve öğretim hayatı ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılmamıştır.

Bankalardan emeklilere büyük promosyon! En yüksek teklif hangi bankada? Bankalardan emeklilere büyük promosyon! En yüksek teklif hangi bankada?

Gizem Bagdacicek Olayi Nedir1 (2)
Gizem Bağdaçiçek Olayı Nedir?
2021 yılında sosyal bir ağ olan OnlyFans adlı bir platformda içerik üreterek aktif bi şekilde ünlenen fenomen adı altında bir iş yapmaktadır. Bu sosyal medya hesabında içerikler üreterek bilinmektedir. 7 Aralık 2023 tarihinde ise yaptığı müstehcen bir görüntü sonrası zincirleme şekilde halkın bir kesiminin dini değerlerini alenen aşağılama suçundan göz altına alınmı Emniyete ifadesi alınması için götürüldüğü ve hakkında 1 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemi olmuş. Verdiği ifadeler sonrası serbest bırakılan Gizem Bağdaçiçek aktif olan hesabını kapattığı ve sosyal medya da şimdilerde pek aktif olmadığı da bilgilerimiz arasında yer alıyor. Günümüz gençlerinin bazı kullanılan sosyal medya platformlarını içerik üretme adı altında çok saçma yerlere getirdiği ve buna bir sınır konulması gerektiği düşünülüyor. Kullanılan aktif ağlar kime gençler için örnek olurken kimi gençleri de kötü etkilediğine de değinmek isteriz. Ünlü olmak için her şekle giren gençler gelecek nesillere de birşeyler katmak için yapılan içerikler harici bu tarz yapılan paylaşımlarda kötü etkilemekte olduğunu da düşünüyoruz. Günümüz gençleri kolay yoldan para kazanma adı altında her türlü eylemi yapsa da bazen böyle ayaklarına da dolanabiliyor.

Kaynak: HATİCE KARACA