Enis Arıkan'ın herkesten sakladığı sırrı gün yüzüne çıktı. Enis Arıkan sosyal medyada fotoğrafların çıkmasının ardından kullanıcılar araştırma yapmaya başladı. Peki Enis Arıkan Saçları Peruk Mu? işte detaylar...

Enis Arıkan Kimdir? Enis Arıkan Nereli ve Kaç Yaşında?

Enis Arıkan Kimdir?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983'te İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı'ndan Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi'nden Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunu. 1998 yılında Aynalı Tahir dizisiyle tanınmaya başladı ve daha sonra birçok projede yer aldı. Enis Arıkan, Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu ile sınıf arkadaşıdır. Son olarak Jet Sosyete dizisinde rol aldı ve performansıyla büyük beğeni topladı.

Öpüşmeye ramak kala! Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın Genco dizisindeki  görüntüleri şaşırttı!

Enis Arıkan Saçları Peruk Mu?

Ünlü oyuncu, katıldığı bir Youtube programında saçlarıyla ilgili soruları yanıtladı. Sunucu Eser Yenenler'in "Bu karakterin saçı peruk mu yoksa senin saçın mı?" sorusuna, "Peruk diyemezsin öncelikle, gerçek saçım bu. Gerçek mi ya, bu gerçek yanlardan falan azalmaya başlayınca yanlardan abanmışım." yanıtını verdi. "Sen memnunsun bu tipten?" sorusuna ise "Bu tipin Allah bin türlü belası böyle tip mi olur? Beğenmiyorum." cevabını verdi.

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Kaynak: R. Rüzgar Yel