Ahlatcı Holding bünyesinde bulunan Enerya Enerji halka arz olunacak. Karaman dahil 10 farklı şehirde 30 sene süresince doğalgaz lisansına sahip olan 1 milyon 800 binden fazla aboneye hizmet veren Enerya Enerji, 14-15-16 Ağustos tarihlerinde talep toplayacak.

Arz Fiyatı Ne Kadar?

Enerya Enerji hissesi 88,76 TL’den halka arz olacak.

Ne Zaman Halka Arz Olacak?

Enerya Enerji halka arz tarihinin 14-15-16 Ağustos 2023 olarak açıklandı. Halka arz için talep toplama süresi ise 3 gün olacak.

Enerya Enerji Borsa Kodu?

Enerya Enerji hissesinin sembolü “ENRYA” olacak.

Halka Arz Büyüklüğü Ne Kadar?

Enerya Enerji halka arzının büyüklüğü 3,4 milyar TL olarak açıklandı.

Halka Açıklık Oranı Ne Kadar?

Enerya Enerji’nin halka arz açıklık oranı 26,90%’dır. Toplamda 39 milyon adet lot dağıtılacak.

Enerya Enerji Hakkında

Ahlatcı Holding çatısı altında, Ahlatcı Doğal gaz grubu bünyesinde faaliyet gösteren Enerya Enerji, 2003 yılından bugüne doğal gaz dağıtımında kesintisiz hizmet sağlamaya devam etmektedir. Türkiye’nin en yaygın 2’inci özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji A.Ş, 10 şehirde 30 yıl süreyle doğal gaz dağıtım lisansına sahip olup, 1 milyon 800 binden fazla aboneye hizmet sunmaktadır.

Yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biridir. Enerya, her geçen gün yeni yatırımlarla büyümeye, abonelerini doğal gaz konforu ile tanıştırmaya ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal fayda sağlamaya devam etmektedir.

Editör: Mustafa ÖZÜNAL