Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak? emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatıyor? sorularının cevabı merak ediliyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak 2024?

Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri 2 Nisan'dan itibaren hesaplara yatmaya başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında maaş alan emeklilerin bayram ikramiyesi, 17 ve 18 Nisan'da maaş alanlar için bugün banka hesaplarına yatırılmaya başlandı. Aynı şekilde, 19, 20, 21 ve 22 Nisan'da maaş alan emeklilerin ikramiyeleri ise 3 Nisan'da, 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da maaş alan emeklilerin ikramiyeleri ise 4 Nisan'da hesaplara yatırılmış olacak. Bağ-Kur kapsamında emekli maaşı alanlar ise bayram ikramiyesi ödemelerini 5 Nisan'da alabilecekler.

Emekli Bayram Ikramiyesi Ne Zaman Yatacak 2024 Emekli Bayram Ikramiyesi Ne Zaman Odenecek2

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

Emekli Sandığı kapsamında ayın 1 ve 2'sinde aylık alanların hesaplarına bayram ikramiyeleri 2 Nisan'da yatırılmıştır. Ayın 3, 4 ve 5'inde maaş alanların ikramiyeleri ise 3 ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına aktarılacak.

Siirt Pervari Arası Kaç Km? Siirt Pervari Arası Kaç Km?

Emekli Bayram Ikramiyesi Ne Zaman Yatacak 2024 Emekli Bayram Ikramiyesi Ne Zaman Odenecek1

Emekli Bayram İkramiyesi Kime Ne Kadar 2024?

Bayram ikramiyesi alabilecek kişiler arasında SGK'dan yaşlılık, vazife malullüğü, malullük, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri alanlar, ayrıca SGK'dan aylık alan şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bunların hak sahipleri bulunmaktadır.

Kaynak: R. Rüzgar Yel