Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden GES ile ilgili bir açıklama yaptı. Müdürlük, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında gerçekleştirilen projelerden biri olan "Yenilenebilir Enerji Kullanımına Yönelik Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemi Kurulumu" projesiyle ilgili bilgiler paylaştı.

Açıklamada, desteklerden yararlanarak hibe almaya hak kazanan Savcılar Tavukçuluk'un, elektrik ihtiyacını Güneş Enerji Sistemi (GES) ile karşılamaya başladığı belirtildi. Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan kontrollerin olumlu sonuçlandığı vurgulanarak, GES ünitesinin yatırımcısına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: "Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Yenilenebilir Enerji Kullanımına yönelik Çatı üstü Güneş Enerji Sistemi kurulumu projesi ile hibe almaya hak kazanmış Savcılar Tavukçuluk elektrik üretimini GES ile karşılamaya başladı. Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğümüzce kontrolleri yapılan GES ünitesi yatırımcımıza hayırlı olsun." ifadeleri yer aldı.

elektrik-maliyetini-bu-projeyle-dusurecek1

elektrik-maliyetini-bu-projeyle-dusurecek2

Kaynak: Haber Merkezi