Son günlerde internet üzerinde özel hayatıyla ve bazı iddialarla gündem olan Ender Saraç ile ilgili birçok insan Ender Saraç kimdir? kaç çocuğu vardır ? gibi soruların cevabını merak ederken eşi Benan Kurtuluş Saraç’ın kim olduğu da merak edilenler arasında yer aldı.

Ender Saraç Kimdir ?

1959 yılında İzmir’de doğan Dr. Ender Saraç 1990 yılından bu yana Hindistan’ın geleneksel sağlık sistemlerinden biri olan Ayurveda çalışmaları yapan İzmir’den İstanbul’a geldiği ilk senelerde olan Nükhet Duru ile beraber UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi’nde birlikte çalıştı ve daha sonra Türkiye’nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi’ni 1994’te kurdu daha sonra faaliyetlerini genişleterek günümüze kadar geldi.

Doktor Ender Saraç Kimdir

Ender Saraç’ın Kaç Çocuğu Var ?

Son günlerde internette arama motorları üzerinde Ender Saraç’ın kaç çocuğu var şeklinde aramalarda artış yaşandı. Peki Ender Saraç’ın çocuğu var mı ? Kaç çocuğu var ?

Televizyon kanallarında birçok ödül almış olan “Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler” programını yapan Ender Saraç evli ve 3 çocuk babasıdır. Ender Saraç'ın aile yaşamına bakacak olursak ilk eşinden bir, ikinci eşinden ise iki olmak üzere toplam üç çocuğu vardır.

Doktor Ender Sarac Kimdir Ender Saracin Kac Cocugu Var Esi Benan Kurtulus Kimdir1

Benan Kurtuluş Saraç Kimdir?

1980 yılında İstanbul'da doğan Benan Kurtuluş Saraç Kolej eğitimini İstanbul'da tamamlamasının ardından İngiltere ve Amerika'ya üniversite eğitimi için gitmiş ve uluslararası işletme alanında eğitim almış bunların dışında Amerika'da bir ithalat ihracat firmasında çalışmış ve iş dünyasında deneyim elde etmiştir. Türkiye'ye döndüğünde Benan Kurtuluş MNG Kargo aile şirketinde çalışmaya başlamış ve iş tecrübesi kazanmıştır. Bilgisayar Sistem Mühendisliği eğitimi de alan Benan Kurtuluş, geniş bir iş kariyerine sahiptir.

Kaynak: Eda Şahintürk