Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? Karaman'da Hava Durumu Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? Karaman'da Hava Durumu

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan DenizBank Karaman Şube Müdürü Hakan Atay: “ Değerli Misafirlerimiz, Hepiniz iftar yemeğine hoş geldiniz. Bugün burada bir araya gelerek, tarımın ve üretimin önemini vurgulamak ve siz değerli çiftçilerimize teşekkür etmek istiyoruz. Bölgemiz, tarımın kalbinin attığı önemli bir coğrafyadır. Burada yetişen ürünler, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanına sağladığı katkılarla bilinir. Siz çiftçilerimize emekleriniz, sektörün her alanında gösterdiğiniz özveri ve gayretiniz için teşekkür ederiz.
Burada sadece bir iftar yemeği değil, aynı zamanda birlikte ürettiğimiz değerin ve dayanışmanın gücünü kutluyoruz. Sizlerle bir araya gelerek, sorunları konuşmak, çözüm yolları bulmak ve birlikte daha güçlü adımlar atmak için buradayız. DenizBank olarak, çiftçilerimize destek vermek ve çiftçimizin yanında olmak ilk günden bu yana, 22 yıldır ana misyonumuz. Bu yolda tarıma özel kurguladığımız yenilikçi ürünlerimiz ile sektöre yön veren banka olduk. Şimdi yeni şube yapılanmamızla, tarımı odağımıza alan kırsal bankacılık misyonumuzla, üretim hikayenizde hep yanınızda olmak en büyük gayemiz.
Bu güzel akşamda birlikte olduğumuz için teşekkür ederim. Hepinize sağlık, mutluluk ve bol bereketli bir hasat dönemi dilerim” ifadelerini kullandı.

Denizbank Ureticilerle Iftarda Bulustu1

Kaynak: Haber Merkezi