Olay, Muratçeşme Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, lokanta işletmecisi, hızla geçen bir araç sürücüsüne "Daha yavaş gidin" diyerek uyarıda bulundu. Uyarıya sinirlenen sürücü ve yakınları, kısa süre sonra pala ve silahlarla iş yerine geldi. Taraflar arasında çıkan kavga büyüyerek şiddet olayına dönüştü.

Ankara’da yüzlerce kilo et ürünü boş araziye atıldı
Ankara’da yüzlerce kilo et ürünü boş araziye atıldı
İçeriği Görüntüle

İki Kişi Yaralandı, Dört Kişi Gözaltında

Kavga sırasında araçlara da zarar verilirken, 2 kişi darp sonucu yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Olay Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Yaşanan anlar güvenlik kamerası ve çevredeki vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, çıkan kavga, pala ve silahla yaşanan arbede ve araçlara verilen zarar anbean yer aldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA