Arama motorlarında Bülent Şakrak Aslen Nereli? Bülent Şakrak Kimdir ? aramaları yapılıyor. Bülent Şakrak ile ilgili detaylar haberimizde...

Bülent Şakrak Kimdir ?

Bülent Şakrak, 1977 yılında İstanbul'da ticaretle uğraşan bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Ancak henüz 1 yaşındayken ailesiyle birlikte Bursa Gemlik'e taşındı. İlk ve ortaokul eğitimini burada tamamladı. 18 yaşında İstanbul'a yerleşerek Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda sahne almaya başladı ve daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in dayısıdır.

Ayşe Berris Ekinci Kimdir ve Nerelidir? Ayşe Berris Ekinci Kimdir ve Nerelidir?

Bulent Sakrak Aslen Nereli Bulent Sakrak Kimdir1

Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da çalışan Şakrak, televizyon kariyerine 1995 yılında "Bizim Aile" adlı dizide rol alarak başladı. Daha sonra "Yılan Hikayesi", "Sihirli Annem", "Kurtlar Vadisi Pusu" ve "Arka Sokaklar" gibi tanınmış dizilerde de rol aldı. Ayrıca Turkcell gibi markaların reklam filmlerinde de yer aldı.

2015 yılında oyuncu Ceyda Düvenci ile evlenen Şakrak'ın bu evliliğinden "Okan Ali" adında bir çocuğu oldu. Ayrıca Ceyda Düvenci'nin önceki evliliğinden olan kızı Melisa'ya da babalık yapmaktadır.

Bülent Şakrak bir röportajında, e-devlet üzerinden soy ağacını incelediğinde kökeninin Makedon olduğunu belirtmiş ve babasının yanında ilk rakısını içtiğini söylemiştir.

Bulent Sakrak Aslen Nereli Bulent Sakrak Kimdir2

Bülent Şakrak Kimdir ?

Aslen Bursa Gemlikli olan Bülent Şakrak, Makedonya göçmeni bir aileden gelmektedir.

Kaynak: Hatice Karaca