Birce Akalay Kimdir? Birce Akalay Ne iş Yapıyor? Birce Akalay Hastalığı Nedir? Detaylar haberimizde…
Birce Akalay Kimdir?
Birce Akalay 19 Haziran 1989 İstanbul doğumludur. Günümümüz başarılı oyuncularından biri olan Akalay lise hayatını İstanbul’da Pera Güzel Sanatlar lisesinde Tiyatro bölümünde  okumuş ve başarılı eğitim hayatını okul ikincisi olarak tamamlamıştır. Üniversite dönemini ise İstanbul Üniversitesi Edebiyat Tayatro eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünü üçüncü sınıfa kadar okuyup üçüncü sınıfta bırakarak Tiyatro ve Oyunculuğa doğru yönelen güzel oyuncu yaşı yirmili yaşları geçtiği için devlet konservatuvarında şansını kaybederken İstanbul Haliç Üniversitesinde okuyarak Tiyatro bölümü eğitimini tamamladı. Daha sonra bir güzellik yarışmasına başvurarark burada üçüncülüğü kazanıp ülkemizi temsil etti. 2007 yılında televizyonda karşımıza gelen güzel oyuncu ilk dizisi Kader isimli olan diziyle hayatımıza girdi.  Başarılı olan oyuncu filmlerin ve dizilerin aranan hayranlıkla izlenen ismi haline geldi. Dijital platformda da başarısını gösteren güzel oyuncu aldığı eğitimi ve karakteriyle sevilen isim olarak hayatımızda yer aldı.

Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı? Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı?

Birce Akalay Hastaligi Nedir1
Birce Akalay Hastalığı Nedir ?
Birce Akalay bir dönem Corona Virüs nedeniyle kapanma yaşandığı sırada bir derginin canlı yayınına katılarak bir rahatsızlığı olduğunu dile getirmiş ve bu rahatsızlıktan dolayı kapanmanın onun için zor bir şey olduğunu dile getirmişti. Peki Birce Akalay’ın rahatsızlığı nedir diye merak edilirken ünlü ismin yaptığı açıklama şu şekildeydi; “ Klostrofobim var. Bundan dolayı evde belli sınırlar içerisinde yaşamak benim için zorlayıcı oluyor. Bu karantina dönemi beni ve bir çok insanı etkilediğini düşünüyorum” diyerek Klostrofobisi olduğunu açıkladı. 
Güzel oyuncu hem magazin dünyasında hem dijital platformda hemde televizyon ve tiyatro sahnelerinde başarılarını kanıtlamış Türk televizyon ekranlarının sevilen simalarından birisi olarak biliniyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Kaynak: Hatice Karaca