26 Nisan tarihine kadar devam edecek şenlikte, oyun alanlarında keyifli vakit geçiren miniklerin sevincine Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da ortak oldu.
Karaman Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde çocuk şenliği gerçekleştirdi. Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki çocuk şenliğinde, belediye tarafından çeşitli ikramlar dağıtılırken, sahne gösterileri, zıpla-yapış, canlı langırt, uzay çadırı, kaydırak gibi oyunlarla eğlenen küçükler, yüz boyama alanında da birbirinden farklı karakterlere dönüşerek müzik eşliğinde bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Karaman Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar? Karaman 04 Mayıs 2024 Cumartesi Altın Fiyatları Karaman Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar? Karaman 04 Mayıs 2024 Cumartesi Altın Fiyatları


Şenliğe katılarak çocukların mutluluklarına ortak olan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya çocuklar da sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Kalaycı, çocuklarla yakından ilgilenerek bayramlarını kutladı. Karaman Belediyesi’nin düzenlediği çocuk şenliği 26 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek.