Karaman'ın sevilen kahvaltı mekanlarından biri olan Atilla Breakfast'in yeni şubesi Atilla Wedding’in açılış törenine AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu ve vatandaşlar katılım sağlarken açılış merasimi yapılan duanın akabinde kurdele kesilmesi ile devam etti ve kurdele kesimi sonrasında  mekan katılımcılar tarafından gezildi.

Eski adıyla Sultan Kasrı yeni adıyla Atilla Wedding olarak hizmet vermeye başlayan mekan hakkında bilgiler veren Atilla Özkur “Karaman’ı kahvaltı lezzetleriyle sarıp sarmalayan Atilla Breakfast markamız Karaman halkının destekleriyle büyümeye devam ediyor. Eski adıyla Sultan Kasrı olarak bilinen iki katlı Atilla Wedding mekanımızda düğün, nişan, nikah, toplu yemek gibi organizasyonların yanı sıra okey, tavla oynarken keyif alacağınız bir atmosferde kaliteli bir hizmet bulabileceksiniz. İstasyon Caddesi ve Ereğli Yolu üzerinde bulunan Atilla Breakfast mekanlarımız her zaman olduğu gibi zengin kahvaltı çeşitleriyle Karamanlılara hizmet vermeye devam edecektir.” dedi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi girişi kapısı yakınlarında hizmet vermeye başlayan Atilla Breakfest Atilla Wedding, düğün Salonu, cafe, nargile ve okey salonu olarak hizmet vereceği bilgi edinildi.

26 Temmuz 2024 Cuma Karaman'da Hangi Eczaneler Nöbetçi? 26 Temmuz 2024 Cuma Karaman'da Hangi Eczaneler Nöbetçi?

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: R. Rüzgar Yel