22 Kasım tarihinden geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybeden Ateş Ünal Erzen, sevenlerini ve hayranlarını çok üzdü. Başarılı eğitim ve iş hayatıyla adından çokça söz ettiren Erzen Galatasaray yönetim kurulu üyeliği yaptıktan sonra Galatasaray'da ve vakıflarda birçok görev yaptı. Bir dönem Bakırköy Belediye Başkanı olmasıyla da  bilinen erzen neden öldü?

Ateş Ünal Erzen Kimdir?

22 Mart 1960 doğumlu olan Ateş Ünal Erzen, aslen Trabzon kökenlidir. Ailesi, dedesi tarafından soyadı kanunu çıktığında Trabzonlu olmaları sebebiyle Nüfus Müdürlüğü'ne bildirildi. Ancak ailenin seçtiği "Erzen" soyadı başka bir aile tarafından kullanılıyordu ve bu nedenle bu soyadını alamayacakları kendilerine bildirildi. Bunun üzerine Ateş Ünal Erzen’in dedesi, Erzen soyadının önüne "Ünal"ı eklemeyi önerdi, ancak soyadları ayrı yazılsın istedi. Fakat resmi işlemler sırasında bir hata oluştu ve Ünal Erzen soyadı birleşik olarak kaydedildi.

Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için yurt dışına gitti. İsviçre'de bulunan Lozan Üniversitesi'nde Hukuk ve Ekonomi alanında eğitim aldı.

Ateş Ünal Erzen Neden Öldü?

22 Kasım 2023 tarihinde geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi