Bankalardan emeklilere büyük promosyon! En yüksek teklif hangi bankada? Bankalardan emeklilere büyük promosyon! En yüksek teklif hangi bankada?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Ankara, İzmir ve İstanbul'da raylı sistemlerin ücretsiz olacağı kararı Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Karara göre, 19 Mayıs'ta Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı ücretsiz hizmet verecek.

19 Mayıs Pazar günü İstanbullular, İETT seferlerinin ücretsiz olup olmadığını merak ediyordu. Konuyla ilgili İETT'den yapılan açıklama şöyle:

"19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda kişiselleştirilmiş İstanbulkart'ınızla ücretsiz seyahat edebilirsiniz. Otobüs ve Metrobüs seferleri Pazar günü tarifesi ile çalışacaktır. Ancak, Adalar hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlarımızda ücretsiz uygulama geçerli değildir."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattının ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL