Kaza bugün saat 10.30 sıralarında, Antalya girişi Döşemealtı ilçesi Kuzey Çevreyolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 26 ABG 022 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi ve şarampole yuvarlandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Otobüs içinde ve altında sıkışan yolcuların bulunduğu, ekiplerin kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, kaza yerinde yaptığı açıklamada, "Antalya Döşemealtı ilçesi Kömürcüler kavşağı kuzey çevreyolunda bu kavşakta virajı alamıyor ve devriliyor. Malesef 8 vatandaşımız vefat etti, 26 vatandaşımız yaralı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.










