Kaza, saat 17.50 sıralarında Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç Caddesi üzerinde bulunan kontrollü kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Ü.’nün kullandığı 34 JZ 9644 plakalı Seat marka otomobil ile S.İ. idaresindeki 70 AB 787 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobiller savruldu. Seat marka otomobil bir evin bahçe duvarına çarparken S.İ. idaresindeki 70 AB 787 plakalı otomobil kaldırıma çıkarak durabildi. Kaza anında kaldırımda bulunan bir yaya kazadan kıl payı kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 34 JZ 9644 plakalı Seat marka otomobilin sürücüsü S.İ. ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLA

Ben şerit ihlal ettim ama o da etti

Selde Mahsur Kalan 3 Kişilik Aile Yaklaşık 1 Saat Sonra Kurtarıldı Selde Mahsur Kalan 3 Kişilik Aile Yaklaşık 1 Saat Sonra Kurtarıldı

Kazaya karışan A.Ü. polise kazayı anlatırken “Işıklarda 5-6 tane araba vardı ben diğer şeride geçtim. Işık yanmaya başladı bende diğer şeride geçtim önümdeki araba ani manevra yaptı ve erken çıktı dönmek için. Ben şerit ihlal ettim ama o da etti” ifadelerini kullandı.

Kaza anı kamerada

Öte yandan yeşil ışık yanması sonrasında A.Ü.’nün kullandığı 34 JZ 9644 plakalı Seat markanın şerit ihlali yaparak S.İ. idaresindeki 70 AB 787 plakalı otomobille çarpıştığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. O esnada kaldırımda bekleyen bir yayanın kıl payı kazadan kurtulması dikkatlerden kaçmadı.

Kazaya karışan araçlar çekici vasıtasıyla bulundukları yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL