Dünyada Kaç Tane Dünya Savaşı Oldu? Dünyada Kaç Tane Dünya Savaşı Oldu?

Birçok kişi tarafından Vatanım sensin hangi kanalda yayınlanıyor? Vatanım Sensin Dizisi Konusu Nedir? aramaları yapılıyor. Detaylar haberimizde...

 

Vatanım Sensin Dizisi Konusu Nedir?

Azize, üç çocuğu ve kayınvalidesiyle zorlu bir mücadele içindedir. Sevgili kocası yokluğunda ve savaşın zorluklarıyla boğuşarak çocuklarını büyütmektedir. 1919'da, Yıldız genç ve umut dolu bir genç kızken, Hilal memleketine aşık, mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise kalbindeki acılarla ve kendi içindeki sırlarla başa çıkmaya çalışan biridir. Azize, her birinin dertleriyle ilgilenmeye çalışırken, İzmir'in Yunanlar tarafından işgal edileceği haberini alırlar. Ancak bu işgal, onlara beklenmedik bir şekilde kaybettikleri birini geri getirecektir.

Savaşların yorgun düşürdüğü bir milletin en büyük sınavına hazırlandığı 1919 baharı, Azize ve Cevdet'in hayatlarında yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları alt üst olacaktır. Zaferler ve yenilgiler yaşayacaklar, ayrılıklar ve buluşmalar deneyimleyeceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, yeniden doğan bir ülkenin kaderiyle örtüşecektir.

 Vatanim Sensin Hangi Dijital Platformda Vatanim Sensin Dizisi Konusu Nedir3

Vatanım Sensin Ne Anlatıyor?

Vatanım Sensin, savaşın acımasız gerçeğiyle mücadele edenlerin, aşklarını yeşertmeye çalışanların, bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin hikayesidir. Esaretten özgürlüğe giden zorlu bir yolculuğun anlatıldığı yapımın yönetici yapımcısı Onur Güvenatam, uygulayıcı yapımcısı Banu Gündoğdu ve yaratıcı yapımcıları Yağmur Taylan ile Durul Taylan'dır. Senaryo ise Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven ve Melih Özyılmaz'a aittir. Müziklerini Yıldıray Gürgen'in yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Levent Can, Fatih Artman, Miray Daner, Boran Kuzum, Pınar Deniz ve diğerleri yer almaktadır.

Vatanim Sensin Hangi Dijital Platformda Vatanim Sensin Dizisi Konusu Nedir2

Vatanım Sensin Hangi Dijital Platformda?

Vatanım Sensin dizisi, Kanal D’de ve D-Smart Go platformlarında yayınlanmaktadır.

Vatanim Sensin Hangi Dijital Platformda Vatanim Sensin Dizisi Konusu Nedir1

Kaynak: R. Rüzgar Yel