25 Temmuz 2024 Perşembe Karaman'da Hangi Eczaneler Nöbetçi? 25 Temmuz 2024 Perşembe Karaman'da Hangi Eczaneler Nöbetçi?

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 19.30’da Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Yılsonu” etkinliği okul bünyesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Drama ve Müzik Kulüp öğrencilerinin sahne performansıyla izleyenlerden tam not aldı. 
Öğretmen Burak Güneş ve öğrencisinin “Delalım” solo ritim performansıyla izleyenlere merhaba diyen program Gökçe Tongut Aksoy’un yönetmenliğinde sergilenen Nasrettin Hoca oyunuyla devam etti. Yaşları 8-9 arasında değişen öğrencilerin kimi zaman Gülhatun kimi zaman Nasrettin Hoca kimi zamansa komşu teyze hala, hırsız rolleriyle sahneye geldiği programda Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu 4/B sınıfı öğretmeni Mehmet Eroğlu tarafından cümbüş ritim eşliğinde söylenen şarkılar sahne geçişlerine renk kattı. 
Hayırseverlerin enstrüman bağışlarıyla oluşturulan Müzik Odasında Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen Müzik öğretmeni Ahmet Sacid Metin tarafından verilen derslere katılan ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel olarak oluşturulan koroda görev alan öğrencilerin heyecanı ve gururu gözlerinden okunuyordu.  
Gece sonunda programda emek veren öğretmenlere Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından çiçek ve hediye takdimi yapılırken burada söz alan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ise “Çocuklarımızı teknolojinin olumsuz etkilerinden korumak adına bu tür sosyal etkinlikler bizim için çok kıymetli. Okul bünyelerinde açılan kurslarla okul sonrası 2-3 saatini okulda sorumluluk alarak geçiren bu öğrencilerimizin sayılarının giderek artması en büyük hayalimiz. Bu hayalin gerçekleşmesi için üzerimize düşen ne varsa her zaman öğrencilerimizin yanındayız.”

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL