Megastar Tarkan, sosyal medya kullanıcıları ve hayranları tarafından hayatı ve kariyeri merak edilen ve sıklıkla aratılan konular arasında yer almakta. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıklıkla gündeme gelen Tarkan, gündemden düşmüyor. Kullanıcılar arama motorlarında Tarkan’ın kariyeri, Tarkan’ın Kaç Tane Çoçuğu Var? Tarkan kiminle evli? Sorularına cevap arıyor. Peki Tarkan’ın kariyeri, Tarkan’ın Kaç Tane Çoçuğu Var? Tarkan kiminle evli? Detayları haberimizde…

Tarkanin Kac Tane Cocugu Var (2)

Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 yılında dünyaya geldi. Tarkan sahne adını kullanan 51 yaşında Türk şarkıcı ve şarkı yazarıdır. 1990'ların başından itibaren Türk pop müziğindeki başarılarıyla hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda tanınmıştır.

Birce Akalay Hastalığı Nedir? Birce Akalay Hastalığı Nedir?

Tarkan, Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğdu ve büyüdü. Ailesiyle birlikte 1986'da Türkiye'ye yerleşti ve müzik tutkusuyla Karamürsel'de müzik eğitimine başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketiyle albüm anlaşması yaparak müzik kariyerine adım attı.

1992 yılında ilk stüdyo albümü olan "Yine Sensiz" ile çıkış yaptı. Ardından 1994'te "Aacayipsin" ve 1998'de "Ölürüm Sana" albümleriyle büyük ticari başarı elde etti. "Ölürüm Sana" albümünden çıkan "Şımarık" single'ı birçok ülkede büyük ilgi gördü. 1999'da Universal Music Group ile anlaşma imzaladı ve uluslararası alanda başarı elde etti.

Tarkanin Kac Tane Cocugu Var (1)

2001'de "Karma" albümünü çıkardı ve "Kuzu Kuzu", "Hüp" ve "Verme" gibi şarkılarla büyük ses getirdi. İki yıl sonra "Dudu" albümüyle ticari başarı yakaladı ve 2006'da ilk İngilizce albümü "Come Closer" ile Avrupa'da liste başarısı elde etti. "Bounce" ve "Start the Fire" gibi single'lar büyük ilgi gördü.

Tarkan, 2008'de "Metamorfoz" albümünü yayımladı ve Türk Dil Kurumu tarafından övgü aldı. 2010'da "Adımı Kalbine Yaz" albümüyle büyük beğeni topladı ve yılın en çok satan albümü oldu. 2016'da Türk Sanat Müziği albümü "Ahde Vefa"yı piyasaya sürdü.

Tarkan Tevetoğlu, 2018'de baba oldu ve 2019'da Türkiye genelinde engelliler tarafından verilen "Yılın Babası Ödülü"ne layık görüldü. Bu ödül uzun süre magazin basınında tartışıldı.

Müzikal projelerinin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olan Tarkan, Türk basını tarafından "Megastar" olarak anılmaktadır. Ayrıca dünya basınında da "Popun Prensi" ve "Boğazın Prensi" olarak tanınmaktadır. Bugüne kadar 15 milyonun üzerinde albüm satışı gerçekleştirmiş ve on dört Kral Müzik Ödülü, altı Altın Kelebek Ödülü ile bir Dünya Müzik Ödülü gibi birçok ödül kazanmıştır.

Tarkanin Kac Tane Cocugu Var (3)

 Tarkan’ın Kaç Tane Çocuğu Var?

Megastar Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu, 29 Nisan 2016'da evlendiler ve 2018'de kızları Liya'yı kucaklarına aldılar. Şimdi ise Pınar Tevetoğlu'nun ikinci kez hamile olduğu ve bir erkek bebek dünyaya getireceği açıklandı. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, Temmuz 2018'de ilk kızları Liya'yı kucaklarına almışlardı. 2020 yılında Tarkan, sosyal medya hesaplarından eşi Pınar Tevetoğlu'nun hamile olduğunu ve "küçük Tarkan"ın gelişini duyurmuştu. İkinci çocuğun adının Ali Tarkan olacağına dair net bir bilgi bulunmasa da arama motorlarında bu bilgiye ulaşmak mümkündür.

Kaynak: R. Rüzgar Yel