Deniz Akkaya Efe Önbilgin Neden Ayrıldı? Deniz Akkaya Efe Önbilgin Neden Ayrıldı?

Özgü Namal Kimdir? Özgü Namal Evli Mi? Özgü Namal Çocuğu Var Mı? Özgü Namal İlk Çocuğu Kimden ? Özgü Namal Nereli ? detaylar haberimizde… Uzun süredir ekranlarda olmayan ve şimdilerde ise çok konuşulan isimler arasında yer alan Özgü Namal ile ilgili derlediğimiz bilgiler siz okuyucularıyla…

Özgü Namal kimdir? Özgü Namal kaç yaşında? - Sözcü


Özgü Namal Kimdir?
28 Aralık 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve eğitimini İstanbul’da tamamlayarak 14 yaşında bir tiyatro oyunuyla hayatımıza giren Türkiye’nin sevilen beğenilen oyuncu, sunucu, tiyatrocu olarak bilinen oyuncularımızdan biridir. Daha sonraları tiyatro ve televizyon ekranlarında sıkça gördüğümüz Özgü Namal ilk televizyon dizisinin Türkiye’nin en çok izlenen ve halen günümüzde tekraıyla da çok bilinen Kurtlar Vadisi adlı dizi de Polat’ın büyük aşkı Elif olarak karşımıza çıktı. Kariyerinin zirvesini yaşayan güzel oyuncu daha sonraları Hanımın Çiftliği, adlı diziyle kariyerine başarı ile devam etti. Bir dönem Yetenek Sizsiniz jüri koltuğuna da oturdu. İsmi çok fazla dedikodu ve kaosta geçmeyen güzel oyuncu bir evlilik yaparak ekranlara ara verdi. Şimdilerde ise bu aranın ardından bu dönemin çok sevilen ve tutulan filmi Kızıl Goncalar adlı dizi de Özcan Deniz ile birlikte başarılı ve uyumlu bir ikili olarak ekranlarda göz dolduran güzel oyuncu televizyon ekranının özlenen yüzü olduğunu bir kez daha kanıtladı. 

Ozgu Namal Ilk Cocugu Kimden2
Özgü Namal Evli mi?
2014 yılında Ahmet Selçuk Oral ile evlilik yapan güzel oyuncu 2020 yılına kadar gözlerden uzak mutlu bir evlilik yaşadı. 2020 yılında eşi Ahmet Selçuk Oral’ın ani bir şekilde geçirdiği kalp krizi sonrası eşini kaybeden Özgü Namal 2023 yılına kadar gözlerden uzak sakin hayatını devam ettirdi. 2023 yılında tekrar ekranlara dönen Özgü Namal güzelliği ve mütevaziliğinden hiç bişey kaybetmediği gözler önüne serdi.

Ozgu Namal Ilk Cocugu Kimden1
Özgü Namal İlk Çocuğu Kimden?
2014 yılında Ahmet Selçuk Oral ile yaptığı evliliği sonrası 2 tane çocuğu olduğu bilinen güzel oyuncu şimdilerde çocuklarıyla güzel bir yaşantısı olduğu da bilinmektedir.

Kaynak: HATİCE KARACA