Ekranların sevilen yüzü, Kurtlar Vadisi Elif karakteriyle gönüllerde taht kurmuş Özge Namal’ın hayatı sıklıkla araştırılıyor. Arama motorlarında Özge Namal şu anda ne yapıyor? Sorusu kullanıcılar tarafından en çok aratılan konular arasında yer aldı. Peki Özge Namal şu anda ne yapıyor? Detaylar haberimizde…

Ozge Namal Su Anda Ne Yapiyor3-1

Özgü Namal, 28 Aralık 1978 tarihinde İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. Annesi Selanik kökenli emekli bir devlet memuru, babası ise Makedonya kökenli emekli bir tüccardır. Bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Çocukluk yıllarını İstanbul'un Üsküdar, Bağlarbaşı, Kuzguncuk ve Nakkaştepe gibi çeşitli semtlerinde geçirdi.

Oyunculuk eğitimini İstanbul'da bulunan Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda aldığı bilinmektedir.

Üsküdar Cumhuriyet Lisesi'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü 2002 yılında tamamladı.

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Sinema ve tiyatro en büyük tutkuları arasında yer alırken, fotoğrafçılık da hobileri arasında bulunmaktadır.

Özgü Namal'ın Ahmet Serdar Oral ile olan birlikteliğinden iki çocuğu vardır.

Ozge Namal Su Anda Ne Yapiyor2

Özgü Namal, oyunculuk kariyerine 14 yaşında Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'nda başladı. 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla profesyonel olarak sahne almaya başladı. Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif Eylül karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı. 2005 yılında sahne aldığı Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yılın en başarılı müzikal-komedi dalında yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazandı. 2009-2011 yılları arasında Hanımın Çiftliği dizisinde başrol olan Güllü karakterini canlandırdı.

Ozge Namal Su Anda Ne Yapiyor3

Özge Namal Şu Anda Ne Yapıyor?

2014-2015 sezonunda Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı televizyon programında jüri üyeliği yaptı. 2015-2023 yılları arasında ekranlardan uzak kaldı. 2023 yılında ise FOX/NOW'de yayınlanmaya başlayan Kızıl Goncalar dizisinde başrol karakteri Meryem Tezel'i canlandırarak televizyon dünyasına geri döndü.

Kaynak: İHA