Ünlü oyuncu ve şarkıcı Onur Tuna hayatıyla ilgili gündemden düşmüyor. Sosyal medya kullanıcıları hayranları sosyal medya üzerinden sıklıkla arama yapıyor ve Onur Tuna hakkında merak ettikleri sorulara cevap arıyor. Onur Tuna’ın burnu estetik mi sorusuda merak edilen konuların başında gelmekte. Peki Onur Tuna kimdir? Onur Tuna’ın kariyeri? ve Onur Tuna burnu estetik mi? sorularının detayları haberimizde…

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 2 Temmuz 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra, Bosch'ta basketbol ve diğer spor dallarıyla ilgilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'nda Sanat Müziği Ses Eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine çocukluk yıllarında tiyatro sahnesinde başladı ve üniversite yıllarında da tiyatro oyunlarında yer aldı.

Onur Tuna Burnu Estetik Mi Onur Tuna Kimdir1 (1)

 İzmir'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı ve Neşe Erberk Ajansı'nda fotomodellik yaptı. İstanbul'a taşındıktan sonra Ayla Algan ve Craft Tiyatro gibi özel tiyatrolarda eğitimini sürdürdü. Filinta ve Bi Küçük Eylül Meselesi gibi yapımlarla tanındı. Müzikle de ilgilenen Tuna, gitar ve piyano çalıp besteler yapmaktadır. Kendine ait müzik stüdyosu bulunmaktadır. İlk EP albümü "Uzay Misali" 22 Haziran 2018'de yayınlandı ve albümdeki bazı şarkılar Yasak Elma dizisinde de yer aldı.

Single çalışması olan "Yangın Yeri" ise 22 Kasım 2019'da dijital platformlarda yayınlandı.

Onur Tuna Burnu Estetik Mi Onur Tuna Kimdir1 (2)

2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Onur Tuna, daha sonra Cesur Yürek dizisi, Ağır Romantik filmi, "Kir" adlı sanatsal kısa film ve Yasak Elma'da Alihan karakteriyle dikkat çekti. Mucize Doktor dizisinde Ferman Eryiğit karakteriyle de önemli bir rol üstlendi. 14 Aralık 2021'de başlayan Mahkum adlı dizide Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut karakterini canlandırdı ve dizi, 29 Ekim 2022'de final yaparak sona erdi.

Ömer Kerkez Kimdir? Ömer Kerkez Kimdir?

Onur Tuna Burnu Estetik Mi Onur Tuna Kimdir1 (3)

Onur Tuna Burnu Estetik mi?

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Onur Tuna, oyunculuk kariyerine odaklanmaktadır. Son zamanlarda estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "Estetik mi yaptırdım? Neresi olacak? Burnum zaten doğal olarak böyle" diyerek duruma tepki gösterdi. Tuna'nın bu açıklamalarından, burnunun estetik olmadığı yorumu yapılabilmektedir.

Kaynak: R. Rüzgar Yel