Eskişehir çevreyolunda Ankara istikametine seyir halinde olan 09 AAE 258 plakalı aracın sürücüsü H.A.S. (24), iddiaya göre, bir tırın arkasına çarpması sonucu direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç, metrelerce sürüklenerek yolun orta şeridine kadar ilerledi. Olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Araçta ağır hasar olmasına rağmen, kazayı hafif yaralı olarak atlattığı belirtilen sürücünün sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti. Polislere çok az alkol tükettiğini ve alkometreye üflemek istemediğini belirten sürücünün, yapılan test sonucunda 2.08 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücüye polis ekiplerince 21 bin 52 TL para cezası kesildi.

Sel Felaketi 2 Katlı Kerpiç Evi Yıkılacak Duruma Getirdi Sel Felaketi 2 Katlı Kerpiç Evi Yıkılacak Duruma Getirdi

Once Roportaj Verdi Sonra Bayildi1

“Alkolden kaybettim, şu an tekrar geri alacaklar galiba”
Polisin işlemlerinin ardından İHA muhabirine kazanın nasıl olduğuna dair röportaj veren H.A.S., geçtiğimiz eylül ayında ehliyetini aldığını ve ikinci kez alkolden ehliyetinin alındığını belirtti. H.A.S., “Uluönder Mahallesi'nden yola çıktım. 70-80’le ilerlerken bir tır arkamdan dokundu ve sağa doğru arabam ilerlemeye başladı. Arabam ilerlemeye başlayınca bir anda ben de dengeyi sağlayamadım. Ve araba dönmeye başladı. Kendi etraf Dönünce sağa vurunca da şöyle söyleyeyim, yastıklar açıldı. Yastıklar açınca yüzümü oraya doğru vurdum. Hani şu şekilde ehliyetimi, eylülün sonunda aldım. Daha önce alkolden, kaybettim. Şu an tekrar geri alacaklar galiba. Yapacak bir şey yok. İkinci kez kaybettim. Önceki de alkoldendi, yine alkolden. Allah razı olsun. Teşekkür ederim hepinizden” dedi.
Verdiği röportaj sonrası otomobilinin tamponunu taşıyan H.A.S., aracı çekiciye bindirilirken bayıldı. Arkadaşlarının tuttuğu H.A.S.'nin bir süre sonra kendine geldiği öğrenildi.

Kaynak: İHA