Melek Mosso Nereli Alevi mi ? Melek Mosso Nereli Alevi mi ?

Dün öğle saatlerinde bulantı ve halsizlik şikayeti tedavi altına alınan Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço ile ilgili birçok kişi Nuri Alço Öldü Mü? Nuri Alço Kimdir? Nuri Alço Kaç Yaşında? aramaları yapıyor.

 

Nuri Alço Kimdir?

Nuri Alço, 26 Nisan 1951 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Onun babası, Pomak kökenli bir Bulgaristan göçmenidir ve dedesi ise ünlü Kırkpınar güreşçisi Kel Aliço olarak bilinir. Voleybol kariyerine Altay Spor Kulübü ve Ordu Millî Takımı'nda forma giyerek başlayan Alço, sonrasında bir dönem bankacılık sektöründe çalıştı. 26 yaşında arkadaşlarının teşvikiyle modellik kariyerine adım atan Alço, birçok gazetede model olarak yer aldı. 1974 yılında, yönetmen Okan Uysaler tarafından keşfedilerek Yeşilçam'a adım attı.

 Nuri Alco Oldu Mu Nuri Alco Kimdir Nuri Alco Kac Yasinda1

Nuri Alço Kaç Yaşında?

26 Nisan 1951 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelen Nuri Alço 72 yaşındadır.

 Nuri Alco Oldu Mu Nuri Alco Kimdir Nuri Alco Kac Yasinda2

Nuri Alço Öldü Mü?

Yeşilçam dizilerinden tanınan sanatçı Nuri Alço, bugün saat 15.00 sularında bulantı ve halsizlik şikayetleri ile ikamet ettiği Eskişehir’de bulunan Acıbadem Eskişehir Hastanesi’ne gitti. Doktorları tarafından tetkiklerinin yapılması amacıyla yoğun bakım ünitesine yatırılan Alço’nun tedavisi devam ediyor. Alço’nun sağlık durumu hakkında Başhekim Dr. Volkan Ertuğrul tarafından yapılan açıklamada, "Sanatçı Nuri Alço 6 Nisan 2024, Cumartesi saat 15.00’te Acıbadem Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız antikoagulan (Kan sulandırıcı) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır" denildi.

Kaynak: R. Rüzgar Yel