Olay, saat 21.00 sıralarında Parsana Mahallesi Şemsi Efendi Sokak’ta bulunan bir sitenin bahçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, F.Ö. boşandığı eski eşi Ş.A. ve onun birlikte yaşadığı Ö.Ç. ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine F.Ö., yanında getirdiği tabanca ile ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Ş.A. ve Ö.Ç. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Ö.Ç.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren F.Ö. olay yerinden kaçarken, polis ekipleri şahsı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Karaman'da Takla Atan Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Karaman'da Takla Atan Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA