25 Şubat 2026 Çarşamba günü KMÜ Yemekhanesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde akademik ve idari personel ile öğrenciler bir araya geldi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programa yoğun katılım sağlandı.

Kmude Iftar Programina Yogun Katilim1

İftar programında katılımcılara et kavurma, gökkuşağı pilavı, mercimek çorbası, çoban salata, güllaç ve reyhan şerbetinden oluşan menü ikram edildi. Samimi bir ortamda geçen programda davetliler hem iftar yaptı hem de sohbet etme imkânı buldu.

Kmude Iftar Programina Yogun Katilim4

Program kapsamında ilahi dinletisi gerçekleştirildi ve dualar edildi. Programa KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, KMÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Can, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, Karaman Defterdarı Aliaddin Karpınar, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, akademik personel, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Kmude Iftar Programina Yogun Katilim7

Kmude Iftar Programina Yogun Katilim5

Kmude Iftar Programina Yogun Katilim6

Ermenek–Bucakkışla Yolu Tipi Nedeniyle Kapandı
Ermenek–Bucakkışla Yolu Tipi Nedeniyle Kapandı
İçeriği Görüntüle

Kmude Iftar Programina Yogun Katilim2

Kmude Iftar Programina Yogun Katilim3

Kmude Iftar Programina Yogun Katilim1

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN