Kız arkadaşının evinin bulunduğu sokağı meşalelerle süsleyen ve dikkat çeken bir organizasyon düzenleyen Özarpa, bu anları videoya da kaydetti. Organizasyonu yapmadan önce ilgili kurumlardan izin aldıklarını belirten Mehmet Emin Özarpa, “Kız arkadaşımla evlenmeye karar verdiğimizde, ona ‘Seni istemeye geldiğimde tüm Türkiye bizi konuşacak’ demiştim. Dediğim gibi de oldu. Sosyal medyada farklı görüşler var ama biz her şeyi yasal çerçevede yaptık” ifadelerini kullandı.

Kiz Istemeye Festival Gibi Gitti Sosyal Medyada Gundem Oldu (4)

Düğünlerinde Söyledikleri Şarkı 300 Bin Liralık Davaya Yol Açtı
Düğünlerinde Söyledikleri Şarkı 300 Bin Liralık Davaya Yol Açtı
İçeriği Görüntüle

Mahalle sakinlerinin organizasyona olumlu yaklaştığını belirten genç esnaf, “Tören sonrası camlara çıkan mahalleli bizi alkışlayarak tebrik etti. Kimseden olumsuz bir tepki almadık. Evet, organizasyon büyük görünüyor olabilir ama toplamda üç dakika sürdü. Çevreye bir rahatsızlık verilmedi” dedi.

Kiz Istemeye Festival Gibi Gitti Sosyal Medyada Gundem Oldu (3)Mehmet Emin Özarpa’nın gösterisi kısa sürede sosyal medyada binlerce kez paylaşılarak gündem oldu.

Kaynak: İHA