Birçok kişi Kenan Sofuoğlu Kaç Kez Evlendi? Kenan Sofuoğlu Kimdir? Kenan Sofuoğlu Kiminle Evli?  sorularının cevabını merak ediyor.

Kenan Sofuoğlu Kaz Kez Evlendi?

Kenan Sofuoğlu 1 kez evlenmiştir. Kenan Sofuoğlu, 3 Eylül 2014 tarihinde Hollandalı Julia Looman ile evlenmiştir. Çiftin bu evlilikten, 14 Mart 2015 tarihinde Hamza ismini verdikleri bir oğulları dünyaya gelmiştir.

Kenan Sofuoglu

Kenan Sofuoğlu Kimdir?

Dilan Polat Tahliye Edildi mi? Dilan Polat Tahliye Edildi mi?

Kenan Sofuoğlu, 25 Temmuz 1983 tarihinde Adapazarı Akyazı’da dünyaya gelmiştir. Kökeni Trabzon'a dayanmaktadır. Babası İrfan Sofuoğlu motor tamircisidir ve Kenan, dört çocuğun üçüncüsüdür. Abileri Bahattin ve Sinan'dır ve ailecek motor sporlarıyla ilgilenmektedirler. Annesinin adı Nuray Sofuoğlu'dur ve Kenan'ın bir de kız kardeşi bulunmaktadır.

Motor sporlarıyla tanışması 1996 yılında Türkiye şampiyonasını izlemesiyle başlamıştır. 2000 yılında abisi Sinan'ın bir yarışta ayağını kırması sonucu boş kalan motorunda, 16 yaşında özel izin alarak yarışlara katılmaya başlamıştır. İlk drag yarışını ağabeyi Sinan'ın motoruyla kazanmıştır. 2006 yılında Supersport-WM'ye başlamış ancak sponsorluk sorunları nedeniyle Yamaha Almanya takımından ayrılmak zorunda kalmıştır. Ancak son anda, ismi gizli tutulan bir Türk iş adamının (Selçuk Allaç) İsviçre'de yaşayan, sponsorluk sağlamasıyla Ten Kate'nin Honda takımına katılmıştır. 2006 sezonunu Supersport WM'de üçüncü olarak tamamlamıştır. 2016'da Supersport Dünya Şampiyonluğunu bir kez daha kazanarak 5. Dünya Şampiyonluğunu elde etmiştir.

Kaynak: R. Rüzgar Yel