Karaman’da saat 14.00 sıralarında Sakabaşı Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 70 DK 156 plakalı motosiklet 79 yaşındaki İ.Ö. idaresindeki 70 EC 954 plakalı otomobille çarpıştı ve motosiklet sürücüsü yere düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralı "Bir şeyim yok" dedi

Kazaya karışan 79 yaşındaki İ.O. isimli sürücü kazayla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Şurada bir beyaz araba vardı, karşıdan da araba geliyordu o esnada motosiklet kenarından çıkıverdi.” dedi. Kaza sonrasında aracını kenara çekerek motosiklet sürücüsünün yanına yardıma geldiğini belirten otomobil sürücüsü yaralının “bir şeyim yok” demesi üzerine olay yerinden ayrıldığını ileri sürdü.

Karaman Sınırında Kaybolan Adam İçin Aramalar Sürüyor Karaman Sınırında Kaybolan Adam İçin Aramalar Sürüyor

Ehliyetine el konuldu

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede yaşlı adamın gözünde problem olmasından dolayı ehliyetine el konulurken, ehliyetini sağlık kontrolünden sağlıklı sonuç alınması sonrası teslim alacağı belirtildi. Aracı teslim alması için oğlunu arayan sürücü “Ehliyetimi aldılar, sağlık raporu çıkarıncaya kadar ehliyetimi vermeyeceklermiş” dedi. Araç sürücünün oğluna teslim edilirken, kazaya karışan motosiklet çekici ile yoldan kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN