Sosyal medyada paylaşılan nostaljik bir fotoğraf, kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Fotoğrafta, Karaman’ın Sesi Gazetesi’nin ilk yıllarında kurucusu Medeni Yavuzaslan ile matbaacılar rahmetli Hüseyin Ölmez ve Bahattin Yavuzaslan yer alıyor. Fotoğraf, Arçelik Bayisi Celalettin Ölmez’in arşivinden alınarak yazarımız Kemal Arabacı tarafından paylaşıldı.

Kurucuların Emek Dolu Hatırası Sosyal Medyada İlgi Gördü

Arabacı paylaşımında, “Yıl 1977, Karaman’ın Sesi Gazetesi’nin çıktığı ilk günlerde belediye nikah salonu... Hüseyin Ölmez’in el dizgisiyle gazetemizi çıkardığı yıl. Resimde rahmetliler Hüseyin Ölmez, ustası Bahattin Yavuzaslan ve Medeni Yavuzaslan. Bilgi ve fotoğraf için Sayın Celalettin Ölmez öğretmenimize sonsuz teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Karaman’ın Sesi Gazetesi, 48 yıl boyunca hem basılı hem de dijital mecrada, şehrin gündemini aktarmayı sürdürüyor. Kurucularından bugüne kadar emeği geçen tüm gazeteciler, Karaman’da yerel basının gelişimine büyük katkı sağladı.

Geleceğin Yazarlarıyla Buluştular
Geleceğin Yazarlarıyla Buluştular
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ