Sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenecek etkinlikte, Karamanlı vatandaşlar bir kez daha “Bisikletini al gel!” çağrısına kulak verecek.

Karaman FK 14. Haftayı Bay Geçiyor
Karaman FK 14. Haftayı Bay Geçiyor
İçeriği Görüntüle

Pazar sabahı saat 09.00’da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanacak bisiklet tutkunları, şehir içinde belirlenen güzergâhta pedal çevirerek hem spor yapacak hem de sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekecek. Etkinlikte her yaştan katılımcının yer alması bekleniyor.

Karaman’da bisiklet kullanımını artırmak, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve çevre dostu ulaşımı yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen tur, renkli görüntülere sahne olacak.

Karaman Valiliği ve Yeşilay yetkilileri, etkinliklerin düzenli olarak devam edeceğini vurgulayarak tüm vatandaşları 31 Ağustos Pazar günü saat 09.00’da Aktekke Meydanı’nda buluşmaya davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ