Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yarışlar, U11, U13, U15 ve U17 kategorilerinde farklı mesafelerde gerçekleştirildi. Sporcular, 1,5 ile 12,5 kilometre arasında değişen parkurlarda kıyasıya mücadele etti. Kastamonu, Ankara, Konya, Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Kayseri, Niğde, Samsun ve daha birçok ilden gelen sporcuların katılımıyla renklenen organizasyon, Karaman protokolü tarafından da ilgiyle takip edildi.

Dereceye Giren Sporcular

Çaykur Rizespor’da Yeni Dönem: Recep Uçar Geliyor
Çaykur Rizespor’da Yeni Dönem: Recep Uçar Geliyor
İçeriği Görüntüle

U11 Erkekler (1,5 KM):

Yusuf Koyuncu (Ferdi) – 00:05:23

Bedirhan Göbüt (Atak İzcilik S.K) – 00:06:01

Emir Ali Çınar (Atak İzcilik S.K) – 00:07:33

U13 Erkekler (2,5 KM):

Cray Cihan (Atak İzcilik S.K) – 00:08:34

Kaya Peçenek (Başkent Bisiklet S.K) – 00:08:56

Kerem Bora (Başkent Bisiklet S.K) – 00:10:22

U15 Erkekler (10 KM):

Hasan Hüseyin Sarı (Karaman Özel İdare S.K) – 00:29:31

Ali Oğuzhan Yaman (Karaman Özel İdare S.K) – 00:33:45

Eymen Dinler (Taşkent Spor Kulübü) – 00:34:15

U17 Erkekler (12,5 KM):

Veli Sarı (Atak İzcilik S.K) – 00:33:13

Mustafa Yorulmaz (Taşkent Spor Kulübü) – 00:33:44

Aybars Tuncel (Ferdi) – 00:34:10

U17 Bayanlar (10 KM):

Erva Zenginoğlu (Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü S.K) – 00:54:17

Yarışların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalyaları; Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli ve eşi Esengül Korkmaz Çiçekli, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve Dağ Bisikleti Teknik Kurul Başkanı Mustafa Kocaman tarafından takdim edildi.

Törende konuşan Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, “Karaman, sadece kültürel ve tarihî mirasıyla değil, spora verdiği önemle de fark yaratıyor. Genç sporcularımızın azmi, Karaman’ın spor kenti kimliğini güçlendirmeye devam ediyor. Böyle anlamlı organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyor, emek veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mehmet Akif ORHAN