Geçtiğimiz günlerde Karaman merkeze bağlı Yeşildere köyü mevkisinde saat 01.00 sıralarında hava sıcaklığının eksi 8 dereceye düşmesiyle birlikte ekipler, karla mücadele ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. İl genelinde ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması amacıyla sahada görev yapan İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri, gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi.

Karamanda Kar Mesaisi Vali Mehmet Fatih Cicekli Sahada2

Çalışmalara katılarak çalışmaları yerinde inceleyen Vali Çiçekli, kar yağışının bereket olduğuna dikkat çekerek, “Yeter ki yağsın. Allah’ın rahmeti ve bereketi ilimize gelsin. Biz okulları da tatil ederiz, yolları da açarız. Gece gündüz demeden çalışırız. Suyun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İşini severek yapan insan yorulmaz,” dedi. Vali Çiçekli, yol çalışması yapan araçlara binerek çalışmalara da katıldı.

Karaman’da Baba ve Kız Aynı Hastanede Görev Yapıyor
Karaman’da Baba ve Kız Aynı Hastanede Görev Yapıyor
İçeriği Görüntüle

Karamanda Kar Mesaisi Vali Mehmet Fatih Cicekli Sahada1

Öte yandan İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri, vatandaşların güvenli, rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için zorlu hava şartlarına rağmen yolları açık tutmak üzere görev başında yer aldı. Vali Çiçekli, sahada büyük özveriyle çalışan tüm ekiplere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN