Denetimler kapsamında toplam 39.544 şahıs ve 14.756 araç sorgulandı. Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve asayiş ekiplerince yürütülen operasyonlarda; kasten öldürme, uyuşturucu kullanımı ve ticareti, hırsızlık, tehdit, hakaret, dolandırıcılık, alkollü veya uyuşturucu etkisi altında araç kullanmak gibi suçlardan aranan 97 şahıs yakalandı, bunlardan 15’i tutuklandı.

Polisin 'dur' ihtarına uymayan 13 yaşındaki sürücünün annesine 40 bin lira ceza
Polisin 'dur' ihtarına uymayan 13 yaşındaki sürücünün annesine 40 bin lira ceza
İçeriği Görüntüle

Operasyonlarda ayrıca; esrar ve sarma kağıdı, 2 adet tarihi eser sütun başı, 19 adet sikke, 11 adet obje, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet canlı keklik ve kafesi, 21 litre etil alkol, 1 litre bandrolsüz rakı, 1 şişe aroma, 1 adet laptop, 3 adet cep telefonu, 3 adet USB flash bellek ve 1 adet harddisk ele geçirildi.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde huzur ve güven ortamının sürdürülmesi için denetim ve uygulamalara kararlı şekilde devam ediyor.

Kaynak: BÜLTEN