Hakan Kurtaş Kimin Oğlu? Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş evli mi? Hakan Kurtaş hangi dizilerde oynadı? sorularının cevabı haberimizde sizlerle..
Hakan Kurtaş kimdir | Kimler Geldi Kimler Geçti Cem Murathan'ı canlandıran  oyuncu | Hangi dizilerde rol aldı | Sevgilisi kim

Sibel Can Ne Rahatsızlığı Var? Sibel Can Ne Rahatsızlığı Var?

Hakan Kurtaş kimdir?
Ekranların sevilen yüzü Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988 İzmir doğumludur. 35 yaşında olan Hakan Kurtaş, 1,82 m boyundadır. Hakan Kurtaş, İstanbul’da ikamet ediyor. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Hakan Kurtaş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak karşımıza çıkıyor. Sevilen oyuncu Hakan Kurtaş’ın 2 erkek kardeşi var.

Hakan Kurtaş kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, sevgilisi kim, evli  mi, hayatı ve biyografisi - Antalya Gündem Gazetesi | Son Dakika Antalya  Haberleri


Hakan Kurtaş hangi dizi ve sinemalarda oynadı?
Genç kızların sevgilisi olan Hakan Kurtaş’ın oynadığı diziler ise merak konusu oldu. Hakan Kurtaş ‘ın yer aldığı diziler ise; Ezel, Bir Çocuk Sevdim, Analar ve Anneler, Filinta, Dolunay, Çarpışma, Kadın, Mucize Doktor ve Baba dizileri ile izleyicilerin karşısına çıktı. 
Hakan Kurtaş ‘ın yer aldığı sinemalar ise; Vücut, Saruhan, Martıların Efendisi, Bölük ve İyi Oyun ile canlandırdığı karakterler ile hafızalarda yer edindi.

 Hakan Kurtaş Kimdir? - İlhan Karaçam - Show TV
Hakan Kurtaş evli mi?
Yakın zamanda özel hayatıyla gündeme gelen Hakan Kurtaş evli mi sevgilisi kim gibi soruların cevabı sıkça aranmaya başlandı. Sevilen oyuncu Hakan Kurtaş’ın Birce Akalay ile sevgili olduğu gündemde. 

İşte Hakan Kurtaş'ın sevgilisi - Haberler Magazin


Hakan Kurtaş’ın aldığı ödüller neler?
Başarılı oyuncu Hakan Kurtaş’ın aldığı ödüller ise; 
-2011 Afife Tiyatro Ödülleri Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü Yeni Kuşak Özel Ödülü
-16. Sadri Alışık Ödülleri Efes Özel Ödülü Punk Rock
-18. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Umut Vaat Eden Erkek Oyuncu Vücut
-2012 Oyuncular Sitesi Prestij Ödülleri Umut Vaat Eden Oyuncu Bir Çocuk Sevdim
Hakan Kurtaş Kimin Oğlu?
Hakan Kurtaş’ın özel hayatının yanı sıra ailesi de merak ediliyor. Hakan Kurtaş kimin oğlu? Hakan Kurtaş’ın annesi resim öğretmeni, babası ise çocuk doktoru olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: R. Rüzgar Yel