Bir tarafın yakınlarını toplayarak karşı tarafın evini basması üzerine ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan kavgada hamile bir kadın darp edilirken, sokak ortasında çıkan arbede sırasında bir kişi bıçakla yaralandı. O anlar çevredeki bir vatandaşın kamerasına yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre daha önce de anlaşmazlık yaşayan iki komşu aile, yüksek ses meselesi nedeniyle yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflardan biri yaklaşık 10 kişilik bir grupla akrabalarını çağırarak komşusunun evine baskın yaptı.

Eve giren grup, ev sahibini ve hamile eşini darp etti. Saldırganlar daha sonra olay yerinden ayrıldı. Ancak darp edilen kişi bu kez kendi yakınlarını çağırarak karşı tarafa tepki gösterdi. Sokak ortasında taş ve sopaların kullanıldığı kavga sırasında mahalleli araya girmeye çalışsa da taraflar sakinleşmedi.
Çıkan kargaşada bir kişi bıçakla yaralandı .İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen ekipler kavgayı güçlükle ayırırken, yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kavganın anbean kaydedildiği görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.




