MasterChef 9. Yarışmacı Kim Oldu? MasterChef 9. Yarışmacı Kim Oldu?

Gülşen Kiminle Sevgili? Gülşen Kim? Gülşen Ne İş Yapıyor? Gülşen Kaç Yaşında? Gülşen Nereli? Gülşen Kaç Çocuğu Var? Detaylar haberimizde…

Picture background

Gülşen Kim?
Gülşen 29 Mayıs 1981 İstanbul Çapa doğumludur. Türkiye’nin önde gelen pop müzik sanatçılardan olan Gülşen küçük yaşlarda sesinin muhteşemliğini keşfettirmiştir.  Liseyi İstanbul’da bir lisede okuyan ve ardından üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesinde konservatuvar bölümü okurken hem çalışan hem okuyan Gülşen bir barda sahne hayatına başlayarak üniversiteyi yarım bırakmak zorunda kalır.

Sesinin güzelliğini keşfeden bir albüm yapımcısı ile ilk albümünün anlaşmasını yapmıştır. Ardından hem beste yazan hem söyleyen güzel şarkıcı kısa zamanda Türkiye’nin popülaritesini kazanmış ardı arkası kesilmeyen başarılı işlere adımını atmıştır.

Hem dijital de hem radyolarda yaptığı şarkılardan en ez bir tanesi mutlaka dinlenen şarkıcı bu popun Kraliçesi unvanından düşmemiştir. Ancak 25 ağustos 2022 yılında İstanbul’da verdiğini bir konserde imam hatiplilerle ilgili söylediği yanlış bir cümle yüzünden aylarca sahneleri iptal olmuş ve Türk halkı tarafından linçle nen pop star tüm pişmanlığını dile getirmiş tüm Türk halkından affını istemişte.

Picture background

İfadesi içinde Emniyete götürülen güzel sanatçı çıktığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu talihsiz olaydan dolayı her seferinde pişmanlığını dile getiren ünlü şarkıcı bir süre evine kapandıktan sonra tekrar sahnelere döndü.

Picture background
Gülşen Kiminle Sevgili?
Özel hayatını pek ekran önünde paylaşmayan güzel sanatçı son üç albümünde birlikte çalıştığı aranjörü olarak bilinen Ozan Çolakoğlu ile 2016’da başlayan ilişkisi sonrası evlenen güzel sanatçı iş hayatı gibi evlilikte de başarılı oldu.

Picture background

Bu evlilikten 2017 yılında da oğlu Azur Benan’ı kucağına aldı. Hem anneliği hem özel hayatı hem iş hayatında da mutluluğu yakaladığı düşünülüyor. Zorlu süreçlerden geçen Gülşen şu sıralar sadece verdiği konserler ve sahne tarzıyla yinede gündemden düşmüyor.

Kaynak: R. Rüzgar Yel