Yeşilçam'ın en başarılı kadın oyuncularından biri olan Gülşen Bubikoğlu’nun hayatı da merak konusu oldu. Dönemin gözde oyuncusu günümüzde sosyal medya da sevenleriyle buluşuyor. Hayranları ve hayatını merak edenler arama motorlarında hayatını araştırıyor. Gülşen Bubikoğlu Kimdir? Gülşen Bubikoğlu Gülşen Bubikoğlu Kaç Tane Çocuğu Var? Sorulara cevap arıyor. pekiGülşen Bubikoğlu kimdir? Gülşen Bubikoğlu kaç tane çocuğu var? detayları haberimizde…

Aydın Doğan Kimin Çocuğu? Aydın Doğan Kimin Çocuğu?

Gulsen Bubikoglu Kac Tane Cocugu Var (3)

Gülşen Bubikoğlu, Türk sinemasının önde gelen kadın oyuncularından biridir. İstanbul'da 5 Aralık 1954 tarihinde doğmuştur. Fatih Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra L.C.C. Kültür Merkezi'nde lisan, mankenlik ve dans eğitimi almıştır. 1973 yılında "SES" sinema dergisinin düzenlediği yarışma ile sinemaya adım atmış ve "Yaban" filmi ile ilk başrol deneyimini yaşamıştır. 1974 yılında Türker İnanoğlu ile evlenmiş ve bir kızı olan Zeynep İnanoğlu dünyaya gelmiştir.

Gulsen Bubikoglu Kac Tane Cocugu Var (2)

Oyunculuk kariyerinde birçok önemli filmde rol almıştır ve Halit Refiğ'in "Kurtar Beni" filmindeki performansıyla Antalya Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Ayrıca, uluslararası festivallerde Türkiye'yi başarıyla temsil etmiş ve İtalyanlarla koprodüksiyon çalışmalarında bulunmuştur.Gülşen Bubikoğlu'nun annesi Şennur Candır'dır ve bir kız kardeşi olan Nilgün Bubikoğlu vardır.

Gulsen Bubikoglu Kac Tane Cocugu Var11

Gülşen Bubikoğlu Kaç Tane Çocuğu Var?

Türker İnanoğlu ile Gülşen Bubikoğlu'nun kızı Zeynep İnanoğlu 1977 yılında dünyaya geldi. Koç Lisesi'ni birincilikle bitirdikten sonra 1999'da Harvard Üniversitesi'nden Elektrik Elektronik Mühendisi olarak mezun oldu. Zeynep İnanoğlu, 2011 yılında gazeteci Cüneyt Özdemir ile evlendi ve çiftin 3.5 yaşında Mavi adında bir oğlu bulunmaktadır.

Kaynak: R. Rüzgar Yel