Yaklaşık 2 bin 500 adet hazırlanan davetiye zarflarının ön yüzünde, geleneksel isim yazımı yerine davetlilerin fotoğrafları yer aldı.
35 yıldır fotoğrafçılık yapan Uysal, 12-13 Temmuz’da gerçekleşecek düğün için dört ay öncesinden çalışmalara başladı. Meslek hayatı boyunca çektiği fotoğrafları titizlikle arşivleyen Uysal, davetlilerin fotoğraflarını bu arşivden seçerek davetiye zarflarına yapıştırdı. Fotoğraflarını temin edemediği kişiler için ise sosyal medya üzerinden görselleri topladı.
Sadri Uysal, “Menteşe’de 35 yıldır fotoğrafçılık yapıyorum. Kızım Selin’in düğünü için farklı ve özel bir davetiye hazırlamak istedim. Davetlilerin isimleri yerine fotoğraflarını kullanmak aklıma geldi. Muğla’da böyle bir davetiye tasarımı ilk kez yapıldı. Davetiye bırakılan dostlar zarfı görünce çok şaşırıyor, olumlu tepkiler alıyoruz,” ifadelerini kullandı.