Dilan Polat Kimdir?  Dilan Polat Kaç Yaşında Evlendi? Dilan Polat Anne Babası Yaşıyor Mu? Dilan Polat Kaç Çocuğu Var? Dilan Polat Ne İş Yapıyor? Haberler detayımızda…

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat  İntihara Kalkıştı!
Dilan Polat Kimdir?
Dilan Polat 21 Temmuz 1990 İstanbul doğumlu aslen Adanalı olarak bilinmektedir. İlk iş hayatına doğum fotoğrafçısı olarak başlayan Polat daha sonra sosyal medya da ünlü isimlerin doğum anlarını ve daha sonra bebek çekimlerini yaparak ismini duyurmuş ve ardından güzellik sektöründe de başarılı işlere imzalar atmıştır. 

Kısa süre içinde kavuştukları dudak uçuklatan servetle pek çok kişinin dikkatini çeken Dilan Polat ve Engin Polat çifti bir dönemin en çok tartışılan isimleri haline gelmişti.
Dilan Polat Kaç Yaşında Evlendi?
Dilan Polat küçük yaşlarda ailesiyle ilgili yaşadığı sıkıntılar sonrası lise yıllarında eşi Engin Polat ile tanışarak 17 yaşında evliliğe adım atıyor.

Birce Akalay Hastalığı Nedir? Birce Akalay Hastalığı Nedir?

MASAK radarına takıldıktan sonra tüm mal varlıklarına el konulan fenomen çift kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan 4 Kasım'da tutuklandı.
Dilan Polat Kaç Çocuğu Var?
Dilan Polat Eşiyle olan bağlılığı da dikkatlerden kaçmayan Polat ilk çocuğu Nilda’ya eşi Engin Polat askerdeyken kavuşuyor. Küçük yaşlarda anne olmanın sevincini yaşayan Polat eşi askerden geldikten sonra birlikte güzellik sektörüne adımlarını atıyorlar.

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre; Dilan Polat'tan korkutan bir haber geldi. Tutuklu kalmaya devam edeceğini öğrenen Dilan'ın bunu kaldıramadığı bu yüzden de kendine zarar verdiği iddia edildi.
Dilan Polat Ne İş Yapıyor?
Dilan Polat’ın eşi Engin Polat güzellik sektörüne adımlarını atmadan inşaat sektöründe uğraştığını dile getiren Polat birlikte inşa ederek işlerini kurduklarını söylüyor. 2019 yılında ikinci çocuğu Milan Efe’yi kucağına alan Polat sosyal medyada büyük yankılar uyandıran ardı arkası kesilmeyen hediyeler lüks yaşam ile biranda göz önüne düşüyor. Daha sonrasında katıldığı bir magazin programında altın tozlu kahve içmesiyle gündemin dilinden düşmeyerek halk dilinde bu kadar parayı nerden kazanıyor acaba kara para mı aklıyor dedikodularının ardı arkası kesilmedi. Daha sonra il Emniyet Müdürlüğünün başlattığı operasyonla tüm mal varlığının incelenmeye alınmasıyla televizyon ve sosyal medya da yoğun bir şekilde tıklanan Polat halen gündemimizden düşmemektedir. Yaklaşık 7 aydır cezaevine alınan Polat ailesi şimdilerde ise cezaevinde yaşadığı sağlık problemleriyle yakından takip edilmekte

Kaynak: R. Rüzgar Yel