Süper ligin takımlarından Beşiktaş Futbol Kulübü'nde bayrak değişimi zamanı! Hasan Arat yeni başkan seçilirken Cüneyt Sezgin Hasan Arat'ın listesine girdi mi? Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Sezgin Kimdir? Detaylar haberimizde...

Cüneyt Sezgin Kimdir - Son Dakika Afyon Haberleri

Cüneyt Sezgin, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden İşletme, Western Michigan University'den İş İdaresi (MBA) ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden doktora derecesi almıştır. Kariyerine çeşitli bankalarda yatırım bankacılığı ve risk yönetimi alanlarında yöneticilik yaparak başlamıştır.

2001 yılında Garanti BBVA'ya katılan Dr. Sezgin, halen Garanti BBVA'da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır. Aynı zamanda Garanti Bank S.A., Garanti BBVA Emeklilik ve Garanti BBVA Yatırım'da Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Türk Telekomünikasyon A.Ş. ve çeşitli iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev almaktadır. Ayrıca Öğretmen Akademisi Vakfı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF Türkiye), Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakıfları Mütevelli Heyeti Üyesi ve Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı ile Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktiftir. Dr. Sezgin'in bankacılık ve işletmecilik alanında 33 yıllık bir iş tecrübesi bulunmaktadır.

Kaynak: Eda Şahintürk