Birçok kişi tarafından yapılan aramalar arasında Ceyda Düvenci Annesi Kör mü? Ceyda Düvenci kimdir? aramaları yapılıyor. Detaylar haberimizde...

Ceyda Düvenci Kimdir ?

Ceyda Düvenci, 16 Nisan 1977'de Bursa'da doğdu. İsmail ve Zümrüt Düvenci'nin tek çocuğudur. Babası Selanik kökenlidir, annesi ise Tekirdağlıdır. Hayatındaki birçok kararda annesinin etkisi büyüktür. İlkokulda İngilizce dersleri almaya başlayarak dil konusunda erken bir başlangıç yapar ve Bursa Anadolu Lisesi'ne dil bilerek başlar. Daha sonra annesinin yönlendirmesiyle İstanbul'a giderek Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi'nden mezun olur. Üniversite eğitimine Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde devam eder.

Ceyda Duvenci Annesi Kor Mu Ceyda Duvenci Kimdir1

Oyunculuk kariyerine 1995 yılında Kandemir Konduk'un "Palavra Aşklar" adlı TV dizisiyle adım atar. 1997 yılında Star TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3.'sü seçilir, bu da onun için bir dönüm noktası olur. "Sabah Şekerliği" programını sunarak tanınmaya başlar ve oyunculuk kariyeri hızla gelişir.

2000 yılında oyuncu Kaan Girgin ile evlenir ancak evlilikleri kısa sürede sonlanır. Ardından oyunculuğa verdiği aranın ardından çeşitli workshop'lara katılır, İtalyanca kursları alır ve film okuma atölyelerine katılır. "Zalim" dizisinde Mahsun Kırmızıgül'le başrolü paylaşır ve "Sil Baştan" gibi projelerde yer alır.

2008 yılında iş adamı Engin Akgün ile evlenir ve Melisa Nur adında bir kız çocuğu sahibi olur. Ancak bu evlilik de uzun sürmez ve 2013 yılında boşanırlar. 2015 yılında ise Bülent Şakrak ile evlenir.

 Ceyda Duvenci Annesi Kor Mu Ceyda Duvenci Kimdir2

Aydın Doğan Kimin Çocuğu? Aydın Doğan Kimin Çocuğu?

Ceyda Düvenci Annesi Kör mü?

Ceyda Düvenci'nin annesi Zümrüt Düvenci, bir trafik kazası sonucu gözlerini kaybetmiştir. Bu olayın ardından Ceyda Düvenci, görme engellilerle ilgili sosyal sorumluluk projelerine gönüllü olarak katılarak önemli bir rol oynamıştır.

Kaynak: R. Rüzgar Yel