Başarılı oyuncu Çetin Tekindor’un oğlu da kendisi gibi ünlü bir isim çıktı. Çetin Tekindor’un Oğlu Hangi Dizide Oynuyor?   Çetin Tekindor Kimdir? Çetin Tekindor Evli mi?  tüm merak edilen soruların cevabı haberimizin detayında…


Çetin Tekindor Kimdir?
Türki sinemasının ve ekranların sevilen ismi Çetin Tekindor, 16 Temmuz 1945 yılında Sivas’ da dünyaya geldi. 78 yaşında olan Çetin Tekindor, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olarak karşımıza çıkıyor.  Tekindor, eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı’nda tamamladı. İlk tiyatro ya adımını ise “Hep Vatan İçin” oyunu ile giriş yaptı. Çetin Tekindor, 1984 yılında televizyonda yayınlanan Küçük Ağa dizisi ile tanınan bir sima oldu. Beyaz perde ile ilk tanışması ise 1987 yılında  Müjde Ar ile başrollerini paylaştığı Kaçamak filmi oldu. 

Marmaris En Güzel Deniz Nerede? Marmaris En Güzel Deniz Nerede?


Çetin Tekindor’un Aldığı Ödüller Nelerdir?
Başarılı oyuncu Çetin Tekindor, oynadığı film ve dizilerle kariyerine önemli  ödüllerde eklemiştir. Tekindor, ikinci sinema filmi olan Karşılaşma'da 2003 Ankara Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır.  Daha sonra Tekindor, 2006 yılında yayınlanan Babam ve Oğlum filmi ile hem hafızalara kazınmış hem de ÇASOD Ödülleri kapsamında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. 


Çetin Tekindor Evli mi?  
Çetin Tekindor, başarıları kadar özel hayatı da merak ediliyor. Tekindor, kendisi gibi oyuncu olan Zerrin Tekindor ile 1987 yılında evlenmiş 1999 yılında ise boşanmışlardır. Usta oyuncular Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor’un evliliklerinden Hira isimli bir oğulları vardır. 


Çetin Tekindor’un Oğlu Hangi Dizide Oynuyor?
Türk sinemasının başarılı oyuncuları Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor’un oğulları da kendileri gibi oyuncu mu işte sizler için detayları derledik..  23 Eylül 1989 doğumlu olan Hira Tekindor, 32 yaşındadır. Eğitimini yurt dışında tamamlayan Hira Tekindor, Anne ve babasının izinden gidiyor.  Hira Tekindor, oyunculuk ve yönetmenlik yapıyor.

Kaynak: HATİCE KARACA