Burçin Terzioğlu Kimdir?
Burçin Terzioğlu 9 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Makbule Terzioğlu babası Yılmaz Terzioğlu ve abisi Bülent Terzioğlu ablası Buket Terzioğlu’dur. Ailenin en küçük üyesi olarak bilinen Terzioğlu 5 yaşındayken bir tiyatro oyunuyla oyunculuk hayatına minik yaşta perdelerini aralamıştır. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde özel sahne ve diksiyon eğitimi alarak başarı dolu yıllara ilk adımlarını atmıştır.

Mert Ramazan Demir Kimdir? Mert Ramazan Demir Kimdir?

Burcin Terzioglu (3)
Burçin Terzioğlu Oynadığı Diziler ?
Burçin Terzioğlu hem karakteri hem donanımlı iş hayatı ile günümüzde sıkça bahsedilen ünlülerimizden biri olarak bilinmektedir. Terzioğlu ilk deneyimini 5 Yaşındayken “Patron Duymasın” ve “Çıplak Vatandaş” filmleriyle başlayan güzel oyuncu. Daha sonra Hayallerim, Aşkım ve Sen ardından Mahallenin Muhtarları, Yılan Hikayesi, Çiçek Taksi, Fırtına, Ezel, Poyraz Karayel gibi Türkiye’nin çok izlenen dizilerinde oynayan güzel oyuncu başarılı hayatına tek televizyon sektöründe değil sinema ve dijital platformlarla da başarılarına başarı ekleyip televizyon tarihinin önemli isimleri arasında da yer alıyor.

Burcin Terzioglu (2)
Burçin Terzioğlu Kiminle Sevgili?
Burçin Terzioğlu iş hayatında ki başarıyı aşk hayatında pek yakalayamamış gibi görülse de genelde işiyle anılmayı seven ünlülerimizden. Burçin Terzioğlu ilk evliliğini Fırtına dizisinde ki kendi gibi Başrol oyuncusu olan partneri Murat Yıldırım ile yapmış ancak bu evlilikte mutluluğu yakalayamamış 2014 yılında anlaşamayıp boşandıklarını söylemişti. Ardından 2015 2017 yılları arasından yine birlikte başrol oynadığı Poyraz Karayel filminde ki İlker Kaleli ile birlikteliğe başlayan Terzioğlu mutluluğu yakaladım derken 2018 yılında da bu ilişkisini bitirmişti.  Şimdilerde ise Umut Duygu isminde yakışıklı başarılı bir eğitmenle birlikteliği vardır.

Kaynak: Hatice Karaca