Arama motorlarında Bülent Şakrak Aslen Nereli? Bülent Şakrak Kimdir ? aramaları yapılıyor. Bülent Şakrak ile ilgili detaylar haberimizde...

Bülent Şakrak Aslen Nereli?

Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı? Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı?

Aslen Bursa Gemlikli olan Bülent Şakrak, Makedonya göçmeni bir aileden gelmektedir.

Bulent Sakrak Aslen Nereli Bulent Sakrak Kimdir2

Bülent Şakrak Kimdir ?

Bülent Şakrak, 1977 yılında İstanbul'da ticaretle uğraşan bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Henüz 1 yaşındayken ailesiyle birlikte Bursa Gemlik'e taşındı ve burada ilk ve ortaokul eğitimini tamamladı. 18 yaşında İstanbul'a dönerek Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda sahne almaya başladı ve ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in dayısıdır.

Bulent Sakrak Aslen Nereli Bulent Sakrak Kimdir1

Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da görev alan Şakrak, televizyon kariyerine 1995 yılında "Bizim Aile" dizisinde rol alarak adım attı. Daha sonra "Yılan Hikayesi", "Sihirli Annem", "Kurtlar Vadisi Pusu" ve "Arka Sokaklar" gibi popüler dizilerde yer aldı. Aynı zamanda Turkcell gibi markaların reklam filmlerinde de rol aldı.

2015 yılında oyuncu Ceyda Düvenci ile evlenen Şakrak'ın bu evliliğinden "Okan Ali" adında bir oğlu oldu. Ayrıca, Ceyda Düvenci'nin önceki evliliğinden olan kızı Melisa'ya da babalık yapmaktadır.

Bir röportajında, e-devlet üzerinden soy ağacını incelediğinde kökeninin Makedonya'ya dayandığını keşfettiğini ve babasıyla ilk rakısını içtiğini belirtmiştir.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL