Buğra Gülsoy aslen nerelidir?
22 Şubat 1982 doğumlu olan 42 yaşındaki Buğra Gülsoy Ankara’da dünya ya geldi.  Buğra Gülsoy’un babası Niğdeli, annesi  ise Erzincanlı olmasına rağmen İstanbul’da ikamet ediyor.  Buğra Gülsoy’un Onur Gülsoy isimli bir erkek kardeşi de bulunuyor.  

Birce Akalay Hastalığı Nedir? Birce Akalay Hastalığı Nedir?

Bugra Gulsoy Kimdir Aslen Nerelidir (2)
Buğra Gülsoy Kimdir?
Buğra Gülsoy, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olmakla birlikte, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak da karşımıza çıkıyor. Çocukluğunu Ankara’da geçiren Buğra Gülsoy,  İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümünü okuyarak tamamlamıştır. Tiyatro merakı 13 yaşlarına dayanan Buğra Gülsoy’un ilk tiyatro deneyimi ise Kıbrıs Devlet Tiyatroları olmuştur. Televizyon hayatında ilk olarak 2008 yılında Kanal D'de yayınlanan “Hepimiz Birimiz İçin” dizisi ile seyircilerin karşısına çıktı. Beyaz Perde’ye ise “Güneşi Gördüm” isimli film ile adım attı. 


Buğra Gülsoy Evli Mi? 
Buğra Gülsoy, ilk evliliğini ekranlarda sıkça gördüğümüz Burcu Kara ile 2011 yılında yaptı. kısa süren evliliğinin ardından ikinci evliliğini ise 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile yaptı.  2023 yılında ikinci evliliği olan Nilüfer Gürbüz  ile anlaşmalı olarak boşandı. 


Buğra Gülsoy’un Kaç Çocuğu Var?
Buğra Gülsoy’un 2018 yılında evlilik yaptığı Nilüfer Gürbüz’den 2019 yılında dünya ya gelen Cem isminde bir oğlu var. 

Bugra Gulsoy Kimdir Aslen Nerelidir (1)
Buğra Gülsoy’un  en iyi film ve dizileri hangileri?
Sanatçının en iyi dizilerinden biri başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı “Kuzey Güney” karşımıza çıkıyor.
Beyaz perde de ise adete oyunluğunu konuşturan Buğra Gülsoy, yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı “Güneşi Gördüm” filmi ile hafızalarda yer edinmeyi başarıyor. 


Buğra Gülsoy 2024 yılında hangi dizide yer alıyor? 
2024 yılında izlenme rekoru kıran Demet Evgar  ve Mehmet Yılmaz Ak ile başrollerini paylaştığı  “Bahar” dizi ile tekrar seyirci ile buluştu.

Kaynak: Hatice Karaca